13 juli, 2016

winterwinds is back!

Dere vet kanskje at jeg tidligere blogget noen år på winterwinds.net (tre år faktisk, lenge til meg å være!), før den sluttet å virke. Nå er den oppe og går igjen, og jeg tenker å fortsette å blogge der. Jeg er litt usikker på om jeg har så lyst til å flytte dere følgere tilbake til den bloggen igjen, i og med at jeg mest sannsynlig fortsetter å blogge her også. What to do? Én ting er sikkert, jeg er verdens mest vinglete person.

Jeg er litt usikker på hvordan jeg skal bruke winterwinds.net. Jeg vurderer sterkt å bruke den til fotoblogg, men jeg bruker jo nesten aldri kameraet. Kameraet har jeg heller ikke tatt med hjem på ferie, så i sommer blir det lite fotografering. Men det kan jo være en motivasjon til å faktisk bruke det igjen. Tiden får vise hvordan den bloggen utspiller seg (og denne forsåvidt), men dere kan gjerne følge den bloggen igjen! Da blir jeg veldig glad! Om det blir stille her, er det kanskje mer aktivitet på winterwinds.net. Det samme gjelder den andre veien, blir det sille på winterwinds.net, er det kanskje mer aktivitet her.

Håper ikke det er irriterende hvor mye jeg faktisk bytter blogg. Denne bloggen har jeg følt har vært litt midlertidig, i og med at blogspot aldri har vært helt meg. Vi får se hvordan det går. Nå har jeg mer inspirasjon til å få winterwinds.net til en ordentlig blogg, ikke bare en sånn "legg-ut-randome-ting-hele-tida"-blogg. Jeg er veldig inspirert av Røverdatter og Karen, og tror jeg på winterwinds.net skal gå for kvalitet framfor kvantitet. Selvfølgelig vil det komme randome innlegg på den også (kjenner jeg meg selv rett), men det tror jeg kanskje jeg skal forbeholde denne bloggen.

Dette ble et langt og kjedelig innlegg, men jeg håper dere vil følge meg videre på winterwinds.net igjen! Nå er den up and running, og det skal den få lov til å gjøre en god stund til. Det er der jeg har følt meg hjemme de siste tre åra.

2 kommentarer:

  1. Jeg vingler også masse x) Og nå følger jeg begge bloggene dine! Heia, heia!

    SvarSlett