09 juni, 2016

sommerferie

DET ER SOMMERFERIE!!! I går fullførte jeg min siste eksamen, og det gikk veldig fint! Nå er jeg hjemme på østlandet, og jeg synes det var litt trist å dra hjem så tidlig. Ikke bare på grunn av at jeg går glipp av sommeravslutningen, men også fordi jeg trives så godt i Bergen by.

Untitled

Selv om det kan være surt, grått og trist i Bergen, så trives jeg veldig godt der. På fine dager som dette blomstrer virkelig byen! Kan si jeg gleder meg til å komme tilbake igjen til høsten. Skulle gjerne hatt litt ordentlig ferie nå, men begynner rett ut i sommerjobb. Det blir greit å få tjent opp litt penger! Grugleder meg veldig, må bare se på det som en spennende utfordring! Ellers i ferien skal jeg få litt farge på kroppen, jobbe og tjene litt cæsh, kose masse med katta, møte gode venner, møte family'en, lese bøker, bake og å bade. Også skal jeg spise masse is da!

4 kommentarer:

 1. Grattis med ferie! Alltid litt kjedelig å måtte jobbe om sommeren (yey voksenlivet? haha), men det er jo veldig godt å få tjent opp litt penger! Det høres jo ut som du har veldig fine planer i sommer uansett! :D God ferie <3

  SvarSlett
 2. Gratulera med fullført eksamen og sommerferie. Håpe den blir mega, sjøl om du må jobba :D

  SvarSlett
 3. Deilig med ferie! Gratulerer med overstått eksamen. Ser ut som du får en fin sommer :)

  SvarSlett
 4. Kjenner meg igjen i å være den første som reiser hjem til ferie! I år derimot reiser jeg nordover uvanlig seint, og begynner å kjenne at det var et dårlig valg. Haha! Savner Trøndelag ekstra mye om sommeren.

  SvarSlett