14 juni, 2016

bergen i mitt hjerte

Det er kleint å starte med et "heyheyhallo alle sammen", men jeg gjør det likevel. Heyheyhallo alle sammen! Det er digg å ha sommerferie og å være hjemme hos familien og pus, men jeg merker kroppen er tung som bly. Den nye jobben tar på, med mye nytt å sette seg inn i. Men jeg skal klare det! Jeg skal klare å fullføre denne sommeren på best mulig måte. Jeg må bare ha trua, og tenke at "dette, dette skal jeg klare!".

Men. Jeg innser hvor mye jeg savner Bergen. Den byen altså. De siste ukene før jeg dro hjem var det grusomt fint vær, og jeg kunne virkelig se hva alle tenkte på når de sa "Bergen er kjempefin om våren!". Jeg har også hatt det utrolig fint de siste ukene før jeg dro hjem. Det har heldigvis ikke vært sånn at jeg har vært inne hele våren, med pensumbøker flytende rundt. Men jeg har også rukket å vært med gode venner og roomies, og sugd til meg alt av gode stunder. (Også har jeg hatt det ekstra fint med en ekstra fin fyr da! Hihihihi.)

Untitled
Untitled

Siden jeg mangler nye flickrfavoritter, poster jeg bare et par bilder jeg allerede har lagt ut. Disse bildene er tatt fra "our spot". Disse bildene er tatt når jeg har vært helt, helt avslappa. Utsikten har jeg nytt med verdens beste selskap, og jeg gleder meg så ubeskrivelig mye til å komme tilbake og nyte den samme utsikten, med det det samme, gode selskapet.

Jeg har bare ett år igjen på studiet i Bergen. Hvor skal jeg bo etter det? Hva skal jeg gjøre? Jeg klarer ikke å tenke meg å flytte til et annet sted når jeg er ferdig. Jeg har tenkt litt på Oslo, men det blir rart å flytte til en helt ny storby uten noen jeg kjenner. Kolleger blir jeg kjent med, men det blir vanskelig å møte folk på utsiden av jobb. Det må nødvendigvis ikke bli sånn, men jeg føler det blir vanskeligere. Jeg føler jeg har alt jeg trenger i Bergen.

En noe uoversiktlig bloggpost oppsummert = Bergen er superfin, og jeg savner byen så voldsomt når kroppen er tung som bly, og høsten virker så langt unna. Bare hold motet oppe.

2 kommentarer:

  1. Åh. Vett koss det e å savna ein by. Eg savne Haugesund <3

    // Tusen tusen takk, bare det at du kommentere betyr så mye for meg <3

    SvarSlett